X
تبلیغات
رایتل
سه‌شنبه 2 آبان 1396 @ 16:27

دور اول برنج کته ای پختم و زیرش را یادم رفت کم کنم؛ ته گرفت. شنیده بودم اگر برنج را بشویی بوی ته گرفتگی اش میرود. شستم و نرفت.

دور دوم برنج را آبکشی پختم، وقتش آبکش کردن دیدم شور شده؛ برنج را چندبار شستم تا شوری اش گرفته شد. حالا گذاشتم دم بکشد، اما چون شستمش طول میکشد. 

زهرمارم شد این یک لقمه غذا.

نظرات (0)
نام :
ایمیل :
وب/وبلاگ :
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد